"Onze zoon ging met plezier naar Stefanie toe en kon volledig zichzelf zijn bij haar. Hij heeft bij Stefanie geleerd anders om te gaan met zijn pieker-gedachten, wat weer invloed heeft op hoe hij zich voelt. Zelf hebben wij onze eigen gesprekken met Stefanie als zeer professioneel en ook plezierig ervaren. Ze is ontspannen, inlevend en integer, maar ook to-the-point en vraagt door."

Ouderbegeleiding

"Wat zouden wíj anders kunnen doen?"

U heeft met een bepaalde reden mijn site bezocht. Bijvoorbeeld omdat uw kind faalangstig is, extreme woedeaanvallen heeft of claimgedrag vertoont. Of misschien heeft u zorgen om het gedrag van uw puber en vraagt u zich af of mijn begeleiding hem goed zou doen. Dat zou heel goed kunnen! 

Maar niet altijd is het nodig dat een kind of jongere coaching of therapie krijgt. Niet altijd is dat het meest effectief. 

Kindercoach Haarlem biedt verschillende manieren aan om ouders te begeleiden bij hun opvoedvragen, weer een betere verbinding te krijgen met hun kind en weer meer vertrouwen te krijgen in hun ouderschap. Klik op onderstaande buttons voor meer informatie.


Opvoedvragen

Opvoedopstellingen

Ouderschapsspel


Wilt u overleggen over wat voor uw situatie de beste hulpvorm zou kunnen zijn, neem dan contact op.

Neem contact op