Wat anderen zeggen:

Moeder - september 2021

Ik heb in tijden niet zo'n fijn en inzichtgevend gesprek gehad als met jou. Je bent een hele fijne, warme persoonlijkheid en ik kan me heel goed voorstellen dat je veel kinderen én ouders kunt helpen.

Vader van zoon (9) - juni 2021

Onze zoon kon onverklaarbaar heel erg boos worden en had weinig zelfvertrouwen als het aankwam op nieuwe dingen leren. Tijdens de oudergesprekken met Stefanie in verband daarmee was zij zeer ondersteunend, opbouwend en geruststellend. Stefanie is kundig, inlevend, en heeft veel humor. Daarnaast is ze super met kinderen. Job vond het heel fijn om naar haar toe te gaan. Hij heeft veel meegekregen waar we nu samen naar kunnen verwijzen.  Een cadeautje voor je kind (en voor de ouders!). 

Moeder van dochter (9) - mei 2021

Mijn dochter heeft het heel fijn bij jou gehad en kon er heel enthousiast over de afspraken met jou vertellen. Ze zit nu lekkerder in haar vel en heeft geleerd hoe ze met sommige gedachten gevoelens om moet gaan. Als ouder vond ik het fijn dat je zo snel en goed bereikbaar bent in het onderlinge contact. 

Ouders van dochter (12) - september 2020

Door de sociale dynamiek in groep 8 was onze dochter  wat onzeker over de gang naar de middelbare school. Zij heeft bij Stefanie haar zorgen kunnen bespreken en kreeg dankzij de gesprekken meer inzicht en vertrouwen in zichzelf. Daarnaast was de begeleiding van ons als ouders heel leerzaam en kregen we praktische tips. Stefanie is kundig, weloverwogen en lief! 

Ouders van zoon (10) - september 2020

Onze zoon ging met plezier naar Stefanie toe en kon volledig zichzelf zijn bij haar. Hij heeft bij Stefanie geleerd anders om te gaan met zijn pieker-gedachten, wat weer invloed heeft op hoe hij zich voelt. Zelf hebben wij onze eigen gesprekken met Stefanie als zeer professioneel en ook plezierig ervaren. Ze is ontspannen, inlevend en integer, maar ook to-the-point en vraagt door. Door de plezierige manier waarop ze ons een spiegel heeft voorgehouden kregen we nieuwe inzichten waarmee we allebei verder konden. Het helpt dat ze zelf moeder is, en het is leuk dat ze voorbeelden geeft uit haar eigen gezin.

Bas Rutjens (vader van dochter (9)) - augustus 2020

Wij hebben het traject van onze dochter (9) bij Stefanie naar aanleiding van onze scheiding als zeer goed ervaren. Onze dochter was snel op haar gemak en heel enthousiast, ook al ging het ook over pijn en verdriet. Stefanie straalt een ongekende rust uit en maakte snel contact met onze dochter. Het vertrouwen en haar onafhankelijkheid hebben geleid tot het begin van het herstel van onze relatie met onze dochter. Daarnaast ervaart onze dochter minder verdriet en druk. Mijn advies aan anderen ten aanzien van een traject bij Stefanie: absoluut doen! 

Vader van een zoon (15) - juni 2020

‘Mijn zoon van vijftien had last van sombere buien, met soms zelfs suïcidale gedachten. Dit was na een periode waarin ons gezin te maken had met een overlijden. Ik ben toen op zoek gegaan naar professionele hulp en kwam terecht op de site van Stefanie. Die informatie sprak me aan en gelukkig kon ik meteen met mijn zoon terecht voor een kennismakingsgesprek. Dat klikte en mijn zoon is daarna een aantal keren bij haar geweest. Dat heeft hem gelukkig goed gedaan en sindsdien gaat het goed met hem. Ik kan dus alle bezorgde ouders in een soort gelijke situatie aanraden om professionele hulp te zoeken. Daarbij kan ik Stefanie van harte aanbevelen als een professionele, warme en betrokken therapeute.’

Moeder van dochter (10) - mei 2020

'Stefanie is nuchter, geestig, open, tactvol en empatisch. Ze zet ouders op een positieve manier aan tot nadenken. Lifechanging!'